Diensten

Elektro installaties

WG elektro is uw allround specialist in alle denkbare werkzaamheden.

Kenmerken

Waar kan ik u mee helpen?

  • Wij zijn 24/7 bereikbaar voor storingen
  • Specialist in het installeren van lichtinstallaties
  • Wij helpen u ook met het installeren van elektrische apparaten
  • Kennis en ervaring met het aanleggen van groepenkasten

Op zoek naar een professional in elektro installatie?

Bent u op zoek naar een ervaren partner op het gebied van elektro installatie? WG elektro is uw allround specialist in alle denkbare werkzaamheden. U kunt erop vertrouwen dat wij uw elektro installatie klus veilig, deskundig en met actuele kennis van zaken uitvoeren. Het bewijs is onze erkenning van InstallQ.

Uw allround monteur op het gebied van elektro installatie

Van het installeren van lichtinstallaties tot het aanleggen van een groepenkast, en van de installatie van datanetwerken tot het installeren van elektrische apparaten; het zijn slechts enkele voorbeelden van werkzaamheden omtrent elektro installatie waarvoor u bij WG elektro terecht kunt. Heeft u (ver)bouwplannen en wilt u graag gedegen verlichtingadvies? Of wilt u weten of de meterkast nog aan de eisen voldoet? Ook dan staat WG elektro voor u klaar.

Storingsdienst voor uw elektro installatie

Is er sprake van spoed omtrent uw elektro installatie? Zijn de stoppen bij uw groepenkast doorgeslagen? Is er kortsluiting opgetreden of ondervindt u een andere storing aan uw elektro installatie? WG elektro staat telefonisch voor u klaar of komt zo snel mogelijk naar u toe om het probleem aan uw elektro installatie vakkundig te verhelpen.

Neem contact op voor hulp rondom elektro installatie

Kunnen wij u ergens bij helpen op het gebied van elektro installatie? Wilt u meer weten over de mogelijkheden of graag een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Neem contact met mij op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×