Diensten

Zonnepanelen

Heeft u interesse in zonnepanelen en bent u op zoek naar een vakkundige installateur? Dan bent u bij WG elektro op de juiste plek.

Kenmerken

Waar kan ik u mee helpen?

  • Wij zijn partner van het eerste contact tot de oplevering
  • Na de installatie wordt uw project gekeurd door de leverancier
  • Het kundig plaatsen, monteren en aansluiten van de zonnepanelen
  • Vooraf een uitgebreide rekensom rondom de terugverdientijd

Op zoek naar een professional in zonnepanelen?

Heeft u interesse in zonnepanelen en bent u op zoek naar een vakkundige installateur? Dan bent u bij WG elektro op de juiste plek. Van het eerste contact tot de oplevering van uw zonnepanelen installatie zijn wij uw partner. Onze zonnepanelen specialist gaat graag met u om de tafel om uw wensen in kaart te brengen en uw situatie te bekijken.

Het plaatsen, monteren en aansluiten van uw zonnepanelen

Wij geven u een eerlijk en duidelijk advies en uiteraard maken we vooraf uitgebreid de rekensom rondom de terugverdientijd van uw investering. Voor de levering van uw zonnepanelen werken we samen met een betrouwbare leverancier. Onze eigen monteur zorgt voor het kundig plaatsen, monteren en aansluiten van de zonnepanelen.

Altijd inzicht in de terugverdientijd van uw zonnepanelen

Moet uw meterkast worden aangepast? Dan doen we dat direct. Zodra alle zonnepanelen zijn geïnstalleerd, wordt uw project gekeurd door de leverancier, zodat u 100% kunt rekenen op de kwaliteit die nodig is voor een optimaal functionerende zonnepanelen installatie. Via een gebruiksvriendelijke app die in contact staat met de omvormer heeft u real time inzicht in de opbrengst van uw zonnepanelen.

Wilt u meer informatie over zonnepanelen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot zonnepanelen of graag een vrijblijvende offerte van ons ontvangen? We komen graag bij u langs voor een adviesgesprek over zonnepanelen. Neem gerust contact met ons op.

Contact

Neem contact met mij op

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur een bericht.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×